Bæretur Lyderhorn

Fellestur

Dato
27. oktober kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nærmiljø, Byfjellene, Barnasturlag, Bæretur, Byfjelleneibergen
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Vi bestiger ett av Bergen 7 Fjell, det første fjellet i den kjente marsjen "7 fjellsturen". Fjellet er 396 moh og har nok stigning til at vi svetter litt. Men tempoet er moderat og vi har det ikke travelt. Vel oppe er utsikten nydelig!

Oppmøte kl.11.00, Nutec (Gravdalsveien 255)

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Ta med sitteunderlag, nok klær, mat og drikke. Dette blir sosialt, trening og kos! 

Bæreturleder: Marthe Sæbø, tlf 98430048 (kan kontaktes på dagen, vedrørende tur, oppmøte etc. andre henvendelser tas til Turlaget: linn.senneset@dnt.no)

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder. 

Les generelle vilkår som gjelder 

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no