Avlyst Bæretur - Stoltzekleiven til Munkebotn

Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet hensyn til smittevern

Bli med Barnas Turlag på bæretur opp Stoltzen!

Oppmøte: Kl. 11:00 ved starten på Stoltzekleiven

Denne gangen bryner vi oss på trappene opp Stoltzen før vi returnerer ned til Munkebotn. Dette blir hyggelig og vi får svettet litt - bli med!

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder.

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821