Avlyst Barnas Turlag: Refleksløypetur

Fellestur

Dato
17. november 2020 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Reflekstur, Kveldsmattur
Arrangør
Samnanger Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi avlyser denne turen pga Covid-19 restriksjonene.

Turbeskrivelse: Vi følger refleksene til vi kjenner bållukten og koser oss rundt bålet med medbrakt mat og drikke.

Oppmøte/parkering: Sted annonseres senere

Ta med: Hodelykt/lommelykt, kveldsmat, drikke, sitteunderlag og turhefte. Ta gjerne refleks på også, da dette er en tur i mørket.

Turen er gratis og åpen for alle. Vi håper å se både nye og kjente fjes.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. Husk at turlederne også har egne barn med, så gi gjerne en hjelpende hånd hvis du ser det trengs så alle får en fin tur.

OBS! På grunn av koronasituasjonen må vi ha oversikt over hvem som er med på våre arrangement. Det er derfor påmelding på turene våre. Du trenger ikke være medlem av DNT for å melde deg på, men du må ha/opprette en bruker. Det gjøres i påmeldingen. Der legger du også til andre i husholdningen som skal være med på turen. Det er en begrensning på 40 deltakere på denne turen. 

Dersom du er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har noen form for symtpomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand, skal du ikke møte på aktiviteten/turen. Ellers overholder vi vanlige smitteråd ved å holde avstand og unngå klemming, håndhilsing og annen fysisk kontakt mellom deltakere som ikke tilhører samme husholdning. Vi ber alle respektere reglene, slik at vi kan fortsette å gjennomføre turer i løpet av høsten.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vibeke Raae