Forland rundt med Tirsdagsgruppa

Voksne, Seniorer
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Sotra Øygarden
Nordhordland (se kart)

Oppmøte: SPAR Steinsland, Forlandskrysset, Steinsland kl. 10.30.

Turtid vert omlag 3 timar, og det vert ein lett tur på veg og tursti.

Oddny Forland er kjent i området. Ho og turleiar Gudrun Johanne Kausland tek dei frammøtte med på turen.

Ta med deg mat og drikke. Sko og kle deg etter slik veret er denne dagen.

Kanskje lurt å ha broddar med i sekken sidan vi er inne i ei tid på året då vi kan få nattefrost. Legg broddane i tursekken er dei lett å ta dei fram ved behov.

Velkommen på tur! om du er medlem eller ikkje. Men som medlem støttar du Sotra Øygarden Turlag som er eit lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Di støtte hjelper oss til å halda aktivitetane i gang. Du kan lese meir om medlemskap og melde deg inn her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Forland rundt med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for kvar tur. Det vert navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Gudrun Johanne Kausland
  • Tlf. 95158818