Føringstur BC Jotunheimen - Dyrhaugsryggen

Fellestur

Dato
11. juli kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
830
Dette arrangementet er over!

Lørdag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/)


Turbeskrivelse: 

Turen starter fra Turtagrø og går først til nordre Dyrhaugstind. Videre er det klyveklatring til Store Dyrhaugstind 2147 moh og videre til søre Dyrhaugstind 2072 moh, retur samme vei. Ca 8-10 timer. Du trenger ikke klatreerfaring, men må være komfortabel med eksponert terreng for å delta på denne turen.

Varighet: ca 10 timer

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, stegjern og isøks kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.


Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer tur med NF-godkjente instruktører og eventuell leie av breutstyr. 

Det åpnes for at deltakere kan melde seg på to føringsturer hver for å sikre en mest mulig rettferdig fordeling. Gjenværende føringsturer vil fordeles på basecampen.

 

NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55331058

Corona: Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår.