Turboklubben i Kanadaskogen - Softis-orientering med Gular IL (skolebarn)

27. oktober kl. 17:30 - 19:00
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!

Orienteringsgruppen i IL Gular er en av de beste og mest aktive i Bergen, og de stiller opp og skal lære oss orientering! En morsom vri er at på hver post finner dere ingredienser for å kunne lage softis!
Dere må derfor huske å ta med tingene på huskeliste, ellers blir det ikke is!

Tid: 17.30 - 19.00

Oppmøte: Fotballbanen ved Ortunvannet nord (ved siden av Sælen oppveksttun)

Påmeldingsfrist: søndag 25.oktober (turleder må handle inn på mandag)

Husk (koronatiltak da vi ikke kan dele på utstyr)

• 2 spiseskjeer pr. person
  • 1 ts
  • Desilitermål (lite, skal måle 1,5 dl)
  • Kopp eller liten skål til isen
  • Håndkle eller hansker for å kunne lage isen
  • Kle deg etter vær og ta med ekstra klær
  • Kveldsmat og drikke
  • Håndsprit
  • Hodelykt

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder. Vi ønsker å ta med så mange barn som mulig og ber derfor om at det er kun en voksen per familie.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på email!

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

Om Turboklubben i Kanadaskogen

Turboklubben i Kanadaskogen er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT). Turlederne våre har ukentlig friluftlivstilbud i Fyllingsdalen til skolebarn hver uke, og til barnehagebarn annenhver uke. Vi møtes tirsdager kl. 1730-1900. Vi har et svært variert program med turer, hobbyverksted, lager bål, drar på telttur, og har overnattingsturer til Viggohytten. Målgruppen er barn 0-12 år med foreldre og søsken.

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også! Se oversikt over våre Turboklubber her

Turboklubben i Kanadaskogen - Softis-orientering med Gular IL (skolebarn)

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Orienteringsgruppen i IL Gular er en av de beste og mest aktive i Bergen, og de stiller opp og skal lære oss orientering! En morsom vri ...