Avlyst Julebord for turledere og frivillige i DNT ung gruppene i Bergen og Hordaland Turlag

Fellestur

Fra dato
11. desember kl. 17:00
Til dato
13. desember
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Snø, Ski, Tog, Hallingskeid, Kosetur, Snøball
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Skarvheimen, Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Så var det jul igjen, og med det så er julebordtiden i gang! Vi inviterer til ei fin helg i Myrkdalen med skikjøring og god mat :) Pakk med finstasen og sleng deg med!

Turen passer for deg som er aktiv turleder eller frivillig i DNT ung gruppene i Hordaland

Dato: 11.-13.desember

Påmeldingsfrist: Onsdag 25.nov

Oppmøtetid: Fredag 11.desember. Oppmøte kl. 16.15. Lokaltog til Voss kl.16.38. Toget er fremme på Voss kl.18.05. Derfra drar vi med leiebuss videre til hytten i Myrkdalen. 

Hjemreise: Søndag 13. des. Vi tar gratisbussen fra Myrkdalen kl xxx. Regiontoget går fra Voss kl 16.35. Det er fremme i Bergen kl.18.20 (tider kan endre seg når turen nærmer seg) 

Program for helga:

Fredag: Vi reiser avgårde fra Bergen til Myrkdalen. Sammen lager vi middag fredagskveld og lader opp batteriene til en fin dag i bakken lørdag. 

Lørdag: Vi spiser frokost , og smører med oss niste til lunsj, og tilbringer dagen i bakken. På ettermiddagen tilbereder vi et bedre måltid, pynter oss og samles til julebord.

Søndag: Vi rydder ut av hytta, og gjør oss klare for en ny dag i bakken. Vi tar gratisbussen ned til Voss jernbanestasjon og vender blide og fornøyde hjem igjen. 

Mat: Turledere handler inn til middag fredag, julemiddag lørdag, og lunsj lørdag og søndag. Brødmat til frokost og litt ekstra julegodteri må medbringes av hver enkelt. 

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Viktige ting er hodelykt, lakepose/sovepose, snøbriller, ski og staver, varme klær og godt humør:)  Det er mulig å leie skiutstyr i trekket om man ikke har utstyr.

Turledere: Hanna, tlf.91358806 og Eva, tlf. 99397364

Pris: Turen er for turledere og frivillige i DNT ung gruppene i Hordaland og dekkes av gruppa DNT ung Bergen. Turen inkluderer turledelse, heiskort lørdag/søndag, innleid buss fra Voss jernebansestasjon opp til hytta, 2 overnatting og middag fredag/lørdag og lunsj lørdag/søndag. Brødmat til frokost må tas med av den enkelte. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Reise med tog kommer i tillegg og må bestilles av hver enkelt turdeltager.  

Kart: Norge-serien 1:50 000 Hardangerjøkulen. Kartet kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

Vilkår: Se generelle vilkår 

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på silje.valla@dnt.no eller tlf. 90 93 92 64 

 

Julebord for turledere og frivillige i DNT ung gruppene i Bergen og Hordaland Turlag

Så var det jul igjen, og med det så er julebordtiden i gang! Vi inviterer til ei fin helg i Myrkdalen med skikjøring og god mat :) Pakk med finstasen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Hanna Grong Alvsåker