Fellestur Vindeneskvarven til Nordre Såta m/avstikkar til Høybødn

Fellestur, Fottur, Kyst, Lyngheier, Arkeologi
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Nordhordland (se kart)

Bli med på fellestur i flotte hausfargar!

Dette er ein enkel tur på 7 km t/r frå bedehuset på Vindenes.

Turen går i lett kupert terreng utan dei heilt store stigingane. Vi går gjennom lyngheier og myr - som gjerne kan vere godt våte i vinterhalvåret.
Vi tek ein liten avstikkar på vegen til Høybødn. Høybødn har arkeologiske utgravinger frå fleire tidsepoker. Det går villsau på beite året rundt. Hugs båndtvang.

Oppmøte ved Vindenes bedehus. OBS! ikkje parkerer slik at du blokkerer for bussene. Me tilrår parkering nede på kaien. Pga evt smittesporing i etterkant må alle melde seg på.

Me rettar oss etter DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les meir her og under generelle vilkår.

Støtt Sotra Øygarden Turlag sine tur- og friluftslivtilbod gjennom medlemsskap. Les meir om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Fellestur Vindeneskvarven til Nordre Såta m/avstikkar til Høybødn

Bli med på fellestur i flotte hausfargar! Dette er ein enkel tur på 7 km t/r frå bedehuset på Vindenes.   Turen går i lett kupert terreng utan dei heilt ...

• Tove Iren Vindenes
  • Annlaug Tellevik