Skileik og bålkos på Frotveit

Fellestur, Skitur, Nærtur, Aktivitet Skitur
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
710

Vi tar på oss hodelykt og ski, og følger lysløypen til et område hvor vi kan boltre oss i snøen.

Vi starter turen med ferdaråd og tuppekos like ved parkeringsplass kl 17.00

Vi følger lysløypen innover og lager oss en leirplass med bål. I dette området leker vi med skiene på, bruker fjellspade og varmer niste på bålet.

Ved mangel på snø blir turen avlyst

Passer for: Familietur, voksne med barn

Oppmøtested: Parkeringsplass på Frotveit, betaling med Vipps
Oppmøtetid: kl. 17:00, hvis du blir forsinket kan du velge å følge etter. Det er ikke telefondekning her.

Påmelding: Arrangementet er gratis, men krever påmelding (husk å bekrefte påmeldingen til slutt, du skal motta en automatisk mail om påmelding).
Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Husk: Ekstra varmt tøy, hodelykt, skismurning, mat og drikke (gjerne varm drikke). Ta gjerne med akebrett/kjelke!

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.
På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Turleder:

• Wenche Strømme