Avlyst Kveldsmattur i Nordnesparken

Fellestur

Dato
20. januar kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavo, Barnelek, Bålpanne, Kveldsmat, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
712
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Velkommen til Kveldsmat tur i Nordnesparken. Ta med barn fra 6 til 12 år og bli med Barnas Turlag Bergen til en kveld med grilling og lek i lavvo ved totempålen i Nordnesparken.

Oppmøtested- og tid: Torsdag 20. januar fra kl. 17.00 til 19.00 ved totempålen i Nordnesparken.
Privatbiler kan parkerer på NordnesGarasjen som er under fotballbanen like ved Akvariet i Bergen. 

Aktiviteter: Barnas Turlag setter opp en lavvo i Nordnesparken like ved totempålen nær tippen av Nordneshalvøyen. Her skal vi kos oss med lek og grill. Barnas turlag tenner opp bålpanne. Ta med det du ønsker å grille. Etter en samlingsrunde spiller vi gjemmeleken med refleksvest på. Etterpå er det frilek og grilling.  

Mat: Barnas Turlag setter opp bålpanne. Ta med det dere ønsker å grille. Vi griller etter samling, gjemsel og lek.

Påmelding: Arrangementet er gratis, men krever påmelding (husk å bekrefte påmeldingen til slutt, du skal motta en automatisk mail om påmelding).
Turen er begrenset til 20 deltakere. Blir turen full, sett deg på venteliste, så får du beskjed om en åpning kommer.

Utstyr: Pass på at barna klær seg etter været. Se på Yr - Nordnes Park og Sjøbad - Værvarsel. Vi oppmuntre alle å ta med refleksvest, hodelykt og grillspyd. Barnas turlag tar med ekstra refleksvest, hodelykt og grillspyd til låns.

Turledere: Dennis Ginn 92607305 og Gitte Doksrød 91348652

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen sentrum eller Bua på Laksevåg

Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.
På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Dennis på tlfnr. 926 07 305 eller send epost til: dtginn.99@gmail.com. Du kan også ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

 

Kveldsmattur i Nordnesparken

Velkommen til Kveldsmat tur i Nordnesparken. Ta med barn fra 6 til 12 år og bli med Barnas Turlag Bergen til en kveld med grilling og lek i lavvo ved totempålen i Nordnesparken. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Dennis Ginn
  • Gitte Doksrød