Trilletur til Langeskogen

Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Trilletur, Bynærtur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet

I dag går vi en trilletur i Langeskogen. Her er det fin vei og lett terreng for en flott tur.

Oppmøte: Torsdag 29.20: Fjøsanger ved Safari/ Krambua (se grønn pil i kartet) (mellom Kiwi og Platou) (normalt har vi trilleturer på onsdager, men denne uken ble det en torsdag da det passet for Turleder :) )

Oppmøtetid: kl. 11.00

Trilleturleder: Branka Vojnovic, tlf Tlf er 47066506

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Les generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å lede en trilletur? Trenger du mer informasjon om dette?
 Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 30 48 50 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55304850