Digitalt årsmøte

28. mai kl. 18:00 - 20:00
Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)

Agenda:

1. Konstituering og styreleders tale

2. Styrets årsberetning for 2019

3. Årsmelding for 2019

4. Regnskap for 2019

5. Valg av

4.1. Styremedlemmer

4.2. Medlemmer i Kontrollutvalget

4.3. Valkomité

6. Orientering om Korona situasjonen

Her finner du årsmøtepapirer i digital utgave som du kan bla i:   Årsmøtepapirer

Her er også digital, interaktiv utgave hvor du kan klikke på kapitler i innholdsfortegnelse og komme til rett kapittel: Årsmøtepapirer.

Det er også mulig å hente årsmelding i Tursenteret.

Deltager link blir sendt ut på mail i forkant av møte.  Det blir satt opp en testoppkobling 25. mai for for de som ønsker å teste oppkobling før selve årsmøtedatoen.

Siden årsmøte i år blir digitalt blir det kun formelle årsmøtesaker som står på agendaen.  Hedersknapper og Solrenningsprisen vil bli delt ut på høstmøte istedet.

Velkommen!

Digitalt årsmøte

Torsdag 28. mai kl 18:00 blir det digitalt årsmøte i Bergen og Hordaland Turlag. Vi håper å se deg der. Agenda: 1. Konstituering og styreleders tale 2. Styrets årsberetning for 2019 3. ...