Padling i mørket (13-26 år)

10. februar kl. 16:45 - 20:00
Fellestur, Padletur, Padling, Ungdom, Dntung, Aktivitetskortet
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
516

Kajakkpadling i mørket det går helt fint! Med flinke instruktører på plass drar vi på padletur midt i byn og får oppleve Bergen fra en helt annen side.

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Oppmøtested: Sandviksveien 62G kl. 16.45. Kurset varer fra kl 17 til kl.20 ca.

Kajakkinstruktør: Ronny, tlf. 916 87 169

Passer for deg 13-26 år

Utstyr: Deltakerne trenger ullundertøy, lue, hodelykt, hansker. Resten av utstyret får man låne av instruktør.

Mat og drikke: Ta med egen mat og drikke, og antibac.

Pris: kr 200,- for medlemmer. kr 500,- for ikke-medlem. Ikke medlem? Meld deg inn her. Prisen inkluderer utstyr og godkjent padleinstruktør.
Les våre generelle vilkår som gjelder ved deltakelse før påmelding.

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt.

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Turleder:

• Ronny Riise