Avlyst Kitekurs på Kroksjøen/Sjusjøen

Kurs

Fra dato
30. januar kl. 10:00
Til dato
31. januar kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Kitekurs, Sjusjøen, Kite, Kroksjøen
Arrangør
DNT ung Lillehammer, Kiteskolen
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På grunn av den pågående situasjonen med Covid-19 er vi desverre nødt til å avlyse årets Kitekurs.

Kitekurs lørdag-søndag 30.-31. januar 2021

Aldersgruppe: 16-26 år

Kitekurs/tur for nybegynnere som ønsker en god inngang til denne fantastiske sporten. Vi drar opp til Kroksjøen Lørdag morgen i nydelige omgivelser på en vindfull dag der vi vil møte instruktør fra Kiteskolen.no. Vi begynner rolig med treningskiter for å få godfølelse for vinden og kreftene som ligger i den. Etterhvert vil det være mulig å prøve større kiter med ski eller brett på beina. Søndagen vil bli fyllt med turer på Kroksjøen eller generelle øvelser for de som ønsker dette. I utgangspunktet var det planlagt overnatting ute i lavvo fra lør-søn for de som ønsker dette. Dessverre går ikke det på grunn av Covid-19 situasjonen slik den er i dag. Kurset blir derfor gjennomført som to dagsturer til Kroksjøen.

Krav til deltagere er en sunn forståelse for naturkrefter, temperatur og vær. Viktig å ha med seg skift og varme/vindtette klær. Må også ha med seg skiutstyr og sikkerhetsutstyr som hjelm. Vi vil også anbefale ryggbeskytter. Resten av utstyr for kiting er inkludert i kurset. Oppmøte ved Kroksjøen klokken 1000 Lørdag morgen. Vi holder på til 1600 avhengig av vær og vind med en god pause i midten. Søndag varer kurset fra 1000 til 1600.

Mulig å avtale kjøring fra Haakonshall eller annet avreisested om det er vanskelig å komme seg opp til Kroksjøen selv. Det blir da begrensninger på antall personer i bil, og munnbind skal benyttes. Vi ser helst at deltagere finner en måte å komme seg opp til Kroksjøen på egenhånd.

Kitekurs på Kroksjøen/Sjusjøen

Kitekurs lørdag-søndag 30.-31. januar 2021 Aldersgruppe: 16-26 år Kitekurs/tur for nybegynnere som ønsker en god inngang til denne fantastiske sporten. Vi drar opp til Kroksjøen Lørdag morgen i nydelige omgivelser på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Knut Eirik Olsen